ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ


Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ. ΕΠΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος  στην Ελλάδα του Ιταλικού οίκου CECCATO, με περισσότερο απο 60 χρόνια εμπειρία στη τεχνολογία του πεπιεσμένου αέρα και σήμερα έναν απο τους ηγέτες της ευρωπαικής αγοράς, στους αεροσυμπιεστές.
Η εταιρία Ceccato Aria Compressa Spa σήμερα, διαθέτει  πλήρη σειρά απο κοχλιοφόρους αεροσυμπιεστές,εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές, ξηραντές και άλλο βοηθητικό εξοπλισμό,για τις εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα.
Μετά την είσοδο στον όμιλο ATLAS COPCO το 1998,η CECCATO εκσυχρονίστηκε στον τρόπο συναρμολόγησης και παραγωγής των αεροσυμπιεστών και επανασχεδίασε όλα τα προιόντα της.
Η εταιρία CECCATO είναι απο τις λίγες εταιρίες κατασκευής αεροσυμπιεστών, που κατασκευάζουν οι ίδιες και τους ξηραντές υγρασίας, γεγονός που τη βοήθησε  να κατέχει την πρώτη θέση παραγωγής ξηραντών στην Ευρώπη.
Όλα τα προιόντα της είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των ISO 9001 και ISO 14001 πιστοποιητικών ποιότητας και συμμορφωμένα με το ISO 1217,Ed.3,Annex C-1996, κωδικό δοκιμής.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ. ΕΠΕ ,με εμπειρία 40 χρόνων, υποστηρίζει τους αεροσυμπιεστές της CECCATO  ,τα τελευταία δέκα χρόνια , με το συνεργείο της, το οποίο έχει παρακολουθήσει σε τακτά χρονικά διαστήματα τεχνικά σεμινάρια, για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή των μηχανημάτων.
———————————————————————————–

Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ.ΕΠΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού οίκου GEBR.BECKER GmbH,    ο οποίος είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή αντλιών κενού και αεροσυμπιεστών χαμηλής πίεσης.
Η εταιρία  BECKER  διαθέτει ένα εργοστάσιο στην πόλη Wuppertal και ένα στην πόλη Apolda της Γερμανίας.
Με εμπειρία 125 χρόνων, υποστηρίζει σε στενή συνεργασία, κυρίως τους κατασκευαστές μηχανημάτων τυπογραφίας,  ξύλου και συσκευασίας σε έρευνα και τεχνολογία.
Η “ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ” ως αντιπρόσωπος της BECKER  απο το 1995, υποστηρίζει με το έμπειρο συνεργείο της τα μηχανήματα για την καλή λειτουργία και διαθέτει αρκετά μεγάλη ποσότητα γνήσιων ανταλλακτικών για τη γρήγορη αποκατάσταση βλαβών.
—————————————————————————————

Ο Ιταλικός οίκος NARDI κατασκευάζει αεροσυμπιεστές αναπνεόμενου αέρα, υψηλής πίεσης αέρα, oil-free καθώς και ιατρικών και εργαστηριακών εφαρμογών. Η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει, ξεκινώντας από μικρούς επαγγελματικούς έως και μεσαίους βιομηχανικούς αεροσυμπιεστές σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που διαθέτει, τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές αεροσυμπιεστών παγκοσμίως. Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ. ΕΠΕ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα του οίκου NARDI από το 2018.
—————————————————————————————

Η εταιρία Hankison ανήκει στον όμιλο SPX, έχει έδρα στις ΗΠΑ και θυγατρική εταιρία στην Γερμανία και ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων για την ποιοτική επεξεργασία του πεπιεσμένου αέρα από το 1948. Διαθέτει ξηραντές, φίλτρα αέρος και συστήματα αποστράγγισης της υγρασίας του πεπιεσμένου αέρα. Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της Hankison SPX στην Ελλάδα από το 1992.
————————————————————————————–

Η εταιρία AIGNEP κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία συνδέσμων αέρος, κυλίνδρων, βαλβίδων και προπαρασκευαστών αέρος. Εδρεύει στην πόλη BIONE της Ιταλίας από το 1976. Επενδύει συνεχώς σε νέας τεχνολογίας εγκαταστάσεις και επεκτείνει την δραστηριότητα σε πολλές χώρες παγκοσμίως.
Αντιπροσωπεύεται από την εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ ΕΠΕ από το 1995.
—————————————————————————————

Η εταιρία AIRCOMP by STAMPOTECNICA εδρεύει στην πόλη CORREGGIO της Ιταλίας και ασχολείται με τον εξοπλισμό αυτοματισμού πεπιεσμένου αέρα. Διαθέτει προπαρασκευαστές αέρος, έμβολα αέρος, βαλβίδες αέρος και συνδέσμους αέρος.
Αντιπροσωπεύεται από την εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ. ΕΠΕ από το 1997, η οποία με την εμπειρία της και την ποικιλία υλικών, μπορεί να λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα αυτοματισμού πεπιεσμένου αέρα παρουσιαστεί.
————————————————————————————–

Η εταιρία GAMM εδρεύει  στην πόλη MONTECCHIO της Ιταλίας από το 1958 και παράγει βιομηχανικές χειρολαβές και λοιπά είδη από πλαστικό και βακελίτη.
Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις της αγοράς.
Αντιπροσωπεύεται από την εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ. ΕΠΕ από το 1993.
————————————————————————————

Η εταιρία MEBRA PLASTIC ITALIA εδρεύει στην πόλη BUSTO ARSIZIO της Ιταλίας από το 1972 και παράγει υψηλής ποιότητας πλαστικούς σωλήνες για πεπιεσμένο αέρα. Όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιούν την καλύτερη πρώτη ύλη της παγκόσμιας αγοράς. Χάρη της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει, μπορεί να κατασκευάσει κατόπιν παραγγελίας, ειδικών προδιαγραφών σωλήνες. Στο χώρο των 15 στρεμμάτων των εγκαταστάσεων της, έχει 7.000 κωδικούς προϊόντων για να καλύψει τις περισσότερες απαιτήσεις της αγοράς.
Με την εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ ΕΠΕ συνεργάζεται από το 1993.
————————————————————————————–

Η εταιρία EVIAN UNIFLUX ασχολείται με τον έλεγχο ρευστών από κρουνούς σφαιρικούς, έδρας, πεταλούδας με πνευματικό ενεργοποιητή η ηλεκτρικό πηνίο. Εδρεύει στην πόλη RHO της Ιταλίας από το 1975 και αντιπροσωπεύεται από την εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ. ΕΠΕ από το 2000.
————————————————————————————–

Η εταιρία TEKMATIC ιδρύθηκε το 1983 στη Bologna της Ιταλίας  και  παράγει βαλβίδες και έμβολα πεπιεσμένου αέρα.
Οι βαλβίδες της χρησιμοποιούν σύρτη, χωρίς ελαστικά στεγανά, μειώνοντας αισθητά τις φθορές.
Τα προϊόντα της  λειτουργούν  σε κάθε είδους μηχάνημα που χρησιμοποιεί αυτοματισμούς πεπιεσμένου αέρα και χάρη στην άριστη ποιότητα τους (δοκιμάζονται ένα προς ένα) και την αντοχή στο χρόνο λειτουργίας , η εταιρία έχει καταξιωθεί παγκοσμίως στον χώρο.
Αντιπροσωπεύεται από την εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ. ΕΠΕ από το 1992.
—————————————————————————————

Η εταιρία ΚΡΜ ιδρύθηκε το 1980 στο CARPI της Ιταλίας και παράγει έμβολα, βαλβίδες και εξαρτήματα για αυτοματισμούς πεπιεσμένου αέρα.
Έχει εξειδίκευση στη κατασκευή ειδικών βαλβίδων και εμβόλων αέρος για τον εξοπλισμό μηχανημάτων κατεργασίας αλουμινίου και συνεργάζεται για πολλά χρόνια με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου.
Αντιπροσωπεύεται από την εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ ΕΜΜ.ΕΠΕ από το 1995.