ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ


Η εταιρία CECCATO ανήκει στον όμιλο ATLAS COPCO κι είναι ένας απο τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς στους αεροσυμπιεστές.
Διαθέτει πλήρη σειρά απο κοχλιοφόρους κι εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές, ξηραντές, φίλτρα κι άλλο βοηθητικό εξοπλισμό, για τις εγκαταστάσεις πεπιεσμένου αέρα.
Όλα τα προιόντα της είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πιστοποιητικών ποιότητας ISO 9001 και ISO 14001 και συμμορφωμένα με τα ISO 1217, Ed.3, Annex C-1996.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της CECCATO στην Ελλάδα από το 2001.
Eπισκεφθείτε την σελίδα μας: CECCATO ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΕΡΟΣ
————————————————–

Η εταιρία PNEUMATECH ανήκει στον όμιλο ATLAS COPCO, έχει έδρα στην Γερμανία και ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων για την ποιοτική επεξεργασία του πεπιεσμένου αέρα και γεννητριών αερίων από το 1966. Διαθέτει γεννήτριες αζώτου και οξυγόνου, ξηραντές, φίλτρα, συστήματα αποστράγγισης της υγρασίας  καθώς και μετρητικά συστήματα ποιότητας για τον πεπιεσμένο αέρα.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της PNEUMATECH στην Ελλάδα από το 2018.
Eπισκεφθείτε την σελίδα μας: PNEUMATECH ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΑΖΩΤΟΥ & ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ
————————————————–

Ο Γερμανικός οίκος GEBR.BECKER GmbH ο οποίος είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή αντλιών κενού αέρος και αεροσυμπιεστών χαμηλής πίεσης, με εμπειρία 125 χρόνων υποστηρίζει σε στενή συνεργασία κυρίως τους κατασκευαστές μηχανημάτων τυπογραφίας,  ξύλου και συσκευασίας σε έρευνα και τεχνολογία.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της BECKER στην Ελλάδα από το 1995.
Eπισκεφθείτε την σελίδα μας: BECKER ΑΝΤΛΙΕΣ ΚΕΝΟΥ – ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΣΕΡ ΑΕΡΟΣ)
————————————————–

Ο Ιταλικός οίκος NARDI κατασκευάζει αεροσυμπιεστές αναπνεόμενου αέρα, υψηλής πίεσης αέρα, oil-free καθώς και ιατρικών και εργαστηριακών εφαρμογών. Η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει, ξεκινώντας από μικρούς επαγγελματικούς έως και μεσαίους βιομηχανικούς αεροσυμπιεστές σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που διαθέτει, τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές αεροσυμπιεστών παγκοσμίως.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της NARDI στην Ελλάδα από το 2018.
Eπισκεφθείτε την σελίδα μας: NARDI ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ
————————————————–

Ο Ιταλικός οίκος GENTILIN κατασκευάζει αεροσυμπιεστές oil-free για βιομηχανικές καθώς και ιατρικές και εργαστηριακές εφαρμογές. Η μεγάλη ποικιλία που υπάρχει, ξεκινώντας από μικρούς επαγγελματικούς έως και μεσαίους βιομηχανικούς αεροσυμπιεστές σε συνδυασμό με την αξιοπιστία που διαθέτει, τον κατατάσσει σε έναν από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές αεροσυμπιεστών παγκοσμίως.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της GENTILIN στην Ελλάδα από το 2015.
Eπισκεφθείτε την σελίδα μας: GENTILIN OIL-FREE ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ
————————————————–

Ο Γερμανικός οίκος Hankison ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων για την ποιοτική επεξεργασία του πεπιεσμένου αέρα από το 1948.
Διαθέτει ξηραντές, φίλτρα αέρος και συστήματα αποστράγγισης της υγρασίας του πεπιεσμένου αέρα.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Hankison στην Ελλάδα από το 1992.
————————————————–

Η εταιρία JORC, έχει έδρα  στην Ολλανδία  και ασχολείται με την κατασκευή προϊόντων για την ποιοτική εξυδάτωση του πεπιεσμένου αέρα από το 1991.
Διαθέτει χρονοδιακόπτες, συστήματα ποιοτικής αποστράγγισης της υγρασίας του πεπιεσμένου αέρα και συστήματα εξοικονόμιση ενέργειας στην αποθήκευση του πεπιεσμένου αέρα.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της JORC στην Ελλάδα από το 1997.
Eπισκεφθείτε την σελίδα μας: JORC ΕΞΥΔΑΤΩΣΗ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ
————————————————–

Η εταιρία AIGNEP παγκοσμίως γνωστή, εδρεύει στην Ιταλία και κατασκευάζει μεγάλη ποικιλία συνδέσμων αέρος, κυλίνδρων, βαλβίδων και προπαρασκευαστών αέρος από το 1976.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της AIGNEP στην Ελλάδα από το 1995.
Eπισκεφθείτε την σελίδα μας: AIGNEP ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ & ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ
————————————————–

Η εταιρία AIRCOMP by STAMPOTECNICA εδρεύει στην πόλη CORREGGIO της Ιταλίας και ασχολείται με τον εξοπλισμό αυτοματισμού πεπιεσμένου αέρα.
Διαθέτει προπαρασκευαστές αέρος, έμβολα αέρος, βαλβίδες αέρος και συνδέσμους αέρος.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της AIRCOMP / STAMPOTECNICA στην Ελλάδα από το 1997.
————————————————–

Η εταιρία GAMM εδρεύει  στην πόλη MONTECCHIO της Ιταλίας από το 1958 και παράγει βιομηχανικές χειρολαβές και λοιπά είδη από πλαστικό και βακελίτη.
Διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και καλύπτει τις περισσότερες απαιτήσεις της αγοράς.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της GAMM στην Ελλάδα από το 1992.
————————————————–

Η εταιρία MEBRA PLASTIC ITALIA εδρεύει στην πόλη BUSTO ARSIZIO της Ιταλίας από το 1972 και παράγει υψηλής ποιότητας πλαστικούς σωλήνες για πεπιεσμένο αέρα. Όλα τα προϊόντα της χρησιμοποιούν την καλύτερη πρώτη ύλη της παγκόσμιας αγοράς. Χάρη της μεγάλης εμπειρίας που διαθέτει, μπορεί να κατασκευάσει κατόπιν παραγγελίας, ειδικών προδιαγραφών σωλήνες. Στο χώρο των 15 στρεμμάτων των εγκαταστάσεων της, έχει 7.000 κωδικούς προϊόντων για να καλύψει τις περισσότερες απαιτήσεις της αγοράς.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της MEBRA PLASTIC στην Ελλάδα από το 1992.
————————————————–

Η εταιρία EVIAN UNIFLUX εδρεύει στην πόλη RHO της Ιταλίας από το 1975 κι ασχολείται με τον έλεγχο ρευστών από κρουνούς σφαιρικούς, έδρας, πεταλούδας με πνευματικό ενεργοποιητή η ηλεκτρικό πηνίο.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της EVIAN UNIFLUX στην Ελλάδα από το 2000.
—————————————————

Η εταιρία TEKMATIC ιδρύθηκε το 1983 στη Bologna της Ιταλίας  και  παράγει βαλβίδες και έμβολα πεπιεσμένου αέρα.
Οι βαλβίδες της χρησιμοποιούν σύρτη, χωρίς ελαστικά στεγανά, μειώνοντας αισθητά τις φθορές.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της TEKMATIC στην Ελλάδα από το 1992.
—————————————————

Η εταιρία ΚΡΜ ιδρύθηκε το 1980 στο CARPI της Ιταλίας και παράγει έμβολα, βαλβίδες και εξαρτήματα για αυτοματισμούς πεπιεσμένου αέρα.
Έχει εξειδίκευση στη κατασκευή ειδικών βαλβίδων και εμβόλων αέρος για τον εξοπλισμό μηχανημάτων κατεργασίας αλουμινίου και συνεργάζεται για πολλά χρόνια με κορυφαίες εταιρίες του κλάδου.
Η εταιρία ΛΥΝΤΙΡΙΔΗΣ είναι αντιπρόσωπος της KPM στην Ελλάδα από το 1992.