ΕΞΥΔΑΤΩΣΗ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑΕΞΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ


Το KAPTIV-MD είναι ηλεκτρονική μονάδα εξυδάτωσης με μηδενική απώλεια πεπιεσμένου αέρα και είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει μια μεγάλη τάξη αεροσυμπιεστών έως 10 m3/min όπως επίσης και εξυδατώσεις φίλτρων και ξηραντών λόγω του μικρού μεγέθους. Με σώμα αλουμινίου συνοδευόμενο με αντισκωριακή προστασία, ηλεκτροβαλβίδα με στεγανά FPM, ύψος 74mm και βάρος 0,5kg είναι ιδανική και αξιόπιστη λύση για εγκαταστάσεις σε περιορισμένο χώρο.
Περισσότερες πληροφορίες: KAPTIV-MD
——————————————————————————–

Το KAPTIV-CS είναι ηλεκτρονική μονάδα εξυδάτωσης με μηδενική απώλεια πεπιεσμένου αέρα και είναι σχεδιασμένη για να καλύπτει μια μεγάλη τάξη αεροσυμπιεστών έως 100 m3/min. Το συμπιεσμένο αλουμινίου σώμα της συνοδευόμενο με αντισκωριακή προστασία, με την ηλεκτροβαλβίδα μεγάλης διατομής για όλους τους τύπους συμπυκνωμάτων και τα σήματα ALARM NC η NO, το καθιστά μια αξιόπιστη λύση.
Περισσότερες πληροφορίες: KAPTIV-CS
——————————————————————————–
ΕΞΥΔΑΤΩΣΗ ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ

To FLUIDRAIN COMBO είναι ένας συνδυασμός 1)ηλεκτροβαλβίδας με χρονοδιακόπτη 2)σφαιρικού διακόπτη και 3)φίλτρου με σήτα σε ένα σώμα όλα μαζί. Είναι μικρότερο σε όγκο και συνδέεται ευκολότερα.
Περισσότερες πληροφορίες : FLUIDRAIN-COMBO
—————————————————————————————–

Το TEC-44 είναι μια μονάδα εξυδάτωσης με χρονοδιακόπτη σε σφαιρική ηλεκτροβάνα με ηλεκτρικό κινητήρα.
Το χρησιμοποιούμε όπου χρειαζόμαστε μεγάλη παροχή η όπου ο αέρας είναι ακάθαρτος και θα μπορούσε να δημιουργήσει δυσλειτουργία σε μια μικρή ηλεκτροβαλβίδα.
Περισσότερες πληροφορίες : TEC-44
—————————————————————————————–

Συνδυασμός ΑΕΡΟΒΑΝΑΣ BALL-VALVE/NAMUR VALVE/TIMER. Η διαφορά με το TEC-44 είναι ότι αντί για ηλεκτρικό, χρησιμοποιεί πνευματικό κινητήρα με αποτέλεσμα την πιο γρήγορη ανταπόκριση και λιγότερες βλάβες, αλλά είναι απαραίτητος ο πεπιεσμένος αέρας για τον έλεγχο του.
—————————————————————————————–
ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΕΣ
Οι χρονοδιακόπτες τοποθετούνται απευθείας επάνω στο πηνίο και απλοποιούν τον αυτοματισμό της ηλεκτροβαλβίδας. Υπάρχει ο μηχανικός χρονοδιακόπτης που έχει  διακύμανση έως 45 λεπτά και ο ψηφιακός χρονοδιακόπτης που έχει διακύμανση έως 99 ώρες

Περισσότερες πληροφορίες : EZ-1 TIMER-ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ
—————————————————————————————–

Περισσότερες πληροφορίες :D-LUX TIMER-ΧΡΟΝΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ
—————————————————————————————–
ΕΞΥΔΑΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Το MAGY-UL είναι μαγνητική μονάδα εξυδάτωσης με μηδενική απώλεια πεπιεσμένου αέρα και απαραίτητη σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούμε η δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρική ενέργεια για τον έλεγχο της βαλβίδας.
Περισσότερες πληροφορίες : MAGY-UL
—————————————————————————————–

Το MAGY είναι μαγνητική μονάδα εξυδάτωσης με μηδενική απώλεια πεπιεσμένου αέρα και απαραίτητη σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούμε η δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρική ενέργεια για τον έλεγχο της βαλβίδας. Έχει διπλή είσοδο που εξυπηρετεί στην εγκατάσταση του.
Περισσότερες πληροφορίες : MAGY
—————————————————————————————–

Το NUFORS-CR είναι πνευματική μονάδα εξυδάτωσης με μηδενική απώλεια πεπιεσμένου αέρα και απαραίτητη σε εγκαταστάσεις που δεν μπορούμε η δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε ηλεκτρική ενέργεια για τον έλεγχο της βαλβίδας. Πετυχαίνει εξυδάτωση μεγάλης απόδοσης, ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες, λόγω της μεγάλης διατομής 6mm της 3/2 πνευματικής βαλβίδας που διαθέτει.
Περισσότερες πληροφορίες : NUFORS-CR
—————————————————————————————–
ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΜΑΤΩΝ ΕΞΥΔΑΤΩΣΗΣ

Οι διαχωριστές συμπυκνωμάτων εξυδάτωσης, συγκρατούν λάδια και ουσίες βλαβερές για το περιβάλλον, με αποτέλεσμα  το αποβαλλόμενο νερό της αποστράγγισης, το οποίο θα οδηγηθεί στην αποχέτευση, να είναι καθαρό.
Περισσότερες πληροφορίες : SEPREMIUM
—————————————————————————————–
LD CECCATO
Βαλβίδες αυτόματης αποστράγγισης συμπυκνωμάτων, με ηλεκτρονικό αισθητήρα στάθμης, μηδενικής απώλειας πεπιεσμένου αέρα.


Περισσότερες πληροφορίες : LD Condensate drains
——————————————————————————————
FOD CECCATO


Περισσότερες πληροφορίες : Ceccato FOD Oil-water separators
———————————————————————————————-
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΕΠΙΕΣΜΕΝΟΥ ΑΕΡΑ

Το AIR-SAVER είναι ένα σύστημα εξοικονόμησης ενέργειας σε οποιαδήποτε εγκατάσταση πεπιεσμένου αέρα με προβλήματα διαρροής αέρα και έχει μια γρήγορη αποπληρωμή. Τοποθετείται συνήθως στην έξοδο του πεπιεσμένου αέρα στο αεροφυλάκιο και όταν κλείσει αυτόματα, κρατά τον όγκο του πεπιεσμένου αέρα στο αεροφυλάκιο σταθερό, χωρίς να επηρεάζεται από τις διαρροές του δικτύου.
Μπορεί να προγραμματιστεί να ανοίγει αυτόματα ακριβώς πριν από την έναρξη μιας βάρδιας εργασίας και να κλείσει αμέσως μετά το τέλος της εργασίας. Εναλλακτικά, εφαρμόζεται σε μεγαλύτερα εργοστάσια για να κλείσει ορισμένα τμήματα της εγκατάστασης του πεπιεσμένου αέρα, όπου κατά τη διάρκεια συγκεκριμένων μερών της ημέρας δεν απαιτείται πεπιεσμένος αέρας.
Το AIR-SAVER βοηθά τους χρήστες να εξοικονομήσουν πολύτιμο πεπιεσμένο αέρα, με αποτέλεσμα την μείωση στις ώρες λειτουργίας του συμπιεστή, επεκτείνοντας έτσι τη διάρκεια ζωής του κι εξοικονομώντας ενέργεια και λειτουργικά κόστη.
Με την εγκατάσταση ενός AIR-SAVER ο τελικός χρήστης θα περιορίσει αυτές τις απώλειες αέρα μόνο στις ώρες λειτουργίας. Στο τέλος της εργάσιμης ημέρας το AIR-SAVER θα κλείσει τη ροή του αέρα και θα αποτρέψει την περαιτέρω απώλεια πολύτιμου πεπιεσμένου αέρα.
Πληροφορίες: AIR-SAVER
———————————————————————————————-
Επικοινωνία: 2109917800 / 2109911217    info@lindiridis.gr
Κοτζιά 11 Ηλιούπολη 16346