ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ


Οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία σαν κύρια λύση, καθώς προσφέρουν αξιοπιστία, δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας, ηλεκτρονικές ενδείξεις για την πληροφόρηση του χειριστή, αθόρυβη λειτουργία και είναι οικονομικοί στην αγορά τους. Στη βιοτεχνία, οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές, ενώ αντιμετωπίζονταν παλαιότερα ως λύση πολυτελείας, τελευταίως χρησιμοποιούνται ευρέως ως μια λύση επαγγελματική. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους στη μικρή βιοτεχνία, εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές, οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές έχουν τη δυνατότητα απροβλημάτιστης συνεχούς λειτουργίας, με αποτέλεσμα την επιλογή μικρότερης ιπποδύναμης και σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη παροχή αέρος που προσφέρουν, εξοικονομούν σημαντική ηλεκτρική ενέργεια. Παράλληλα οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές λειτουργούν εντελώς αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς γεγονός που τους επιτρέπει να λειτουργούν σε χώρο εργασίας χωρίς να ενοχλούν. Η συγκεκριμένη σελίδα περιγράφει τους κοχλιοφόρους αεροσυμπιεστές σταθερών στροφών. Για την περίπτωση κοχλιοφόρων με inverter για την εξοικονόμισης ενέργειας, σας ενημερώνουμε τους παρακάτω συνδέσμους των σελίδων μας:
PM INVERTER ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΜΕ INVERTER

—————————————————
ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΣΤΑΘΕΡΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ

Ο μικρός κοχλιοφόρος αεροσυμπιεστής με τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου. Ενισχυμένο ψυγείο λαδιού για χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας σε περιβάλλον με υψηλή θερμοκρασία. Αποδίδει περισσότερο όγκο αέρα/ hp σε σχέση με τους εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας. Στεγνός αέρας στο τύπο με τον ξηραντή. Οι αεροσυμπιεστές από 5.5hp και άνω περιλαμβάνουν πίνακα αστέρα / τρίγωνο. Είναι αθόρυβος αεροσυμπιεστής  (από 61db) και μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και εντός χώρου εργασίας. Όλοι χρησιμοποιούν τον ES4000 ηλεκτρονικό έλεγχο, για την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ρυθμίζοντας τον άεργο χρόνο λειτουργίας του αεροσυμπιεστή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κατανάλωσης πεπιεσμένου αέρα. Έκδοση σε τρεις τύπους:1) σε βάση 2) σε αεροφυλάκιο 3) σε αεροφυλάκιο με ξηραντή.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ CSM ΜΙΝΙ 3-10ΗΡ PDF  : CSM 3-9

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF : CSM 7,5-20
—————————————————

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF : CSA 7,5-20 HP
—————————————————

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: CSM 21-40
—————————————————

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRB 20-34
ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRB 30-50 HP
—————————————————

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRM 40-60 IVR
————————————————–

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRC_40-60
————————————————–

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRM 75-120, DRD 75-100 & DRE 120
————————————————–

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRE 100-150
—————————————————

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRF 151-220
—————————————————

ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΣΕ PDF: DRF 270-420
—————————————————

ICONS
Η ενημέρωση της λειτουργίας του αεροσυμπιεστή σε κάθε δεδομένη στιγμή:
1) Σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την συντήρηση προληπτικά και ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.
2) Τα πιθανά προβλήματα αναγνωρίζονται προτού αυτά να αποτελέσουν απειλή για τη συνέχεια της παραγωγής σας.
3) Η ανάλυση των δεδομένων του συμπιεστή με την πάροδο του χρόνου, σας δίνει τις πληροφορίες για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα του συστήματος πεπιεσμένου αέρα σας.
Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω του ICONS – Intelligent Connectivity Systems.
Με το ICONS, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συμβουλευτείτε τη κατάσταση του αεροσυμπιεστή σας ONLINE από το κινητό τηλέφωνο σας.
Σας δίνει επίσης την δυνατότητα για την άμεση σύνδεση με την εταιρία μας ώστε να μπορεί να σας συμβουλεύσει καλύτερα από ποτέ, λόγω των πληροφοριών που θα λαμβάνει από το ICONS και να βοηθήσει να αποφευχθεί η διακοπή της παραγωγής πεπιεσμένου αέρα, που σημαίνει και διακοπή της παραγωγής του εργοστασίου, ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά όταν λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ICONS  PDF : ICONS
—————————————————
Επικοινωνία: 2109917800 / 2109911217 info@lindiridis.gr
Κοτζιά 11 Ηλιούπολη 16346