ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ


Οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία σαν κύρια λύση, καθώς προσφέρουν αξιοπιστία, δυνατότητα συνεχούς λειτουργίας, ηλεκτρονικές ενδείξεις για την πληροφόρηση του χειριστή, αθόρυβη λειτουργία και είναι οικονομικοί στην αγορά τους.
Στη βιοτεχνία, οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές, ενώ αντιμετωπίζονταν παλαιότερα ως λύση πολυτελείας, τελευταίως χρησιμοποιούνται ευρέως ως μια λύση επαγγελματική. Σε αντίθεση με τους συνηθισμένους στη μικρή βιοτεχνία, εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές, οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές έχουν τη δυνατότητα απροβλημάτιστης συνεχούς λειτουργίας, με αποτέλεσμα την επιλογή μικρότερης ιπποδύναμης και σε συνδυασμό με τη μεγαλύτερη παροχή αέρος που προσφέρουν, εξοικονομούν σημαντική ηλεκτρική ενέργεια.
Παράλληλα οι κοχλιοφόροι αεροσυμπιεστές λειτουργούν εντελώς αθόρυβα και χωρίς κραδασμούς γεγονός που τους επιτρέπει να λειτουργούν σε χώρο εργασίας χωρίς να ενοχλούν.
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) CSM 3-20 HP
Ο μικρός κοχλιοφόρος αεροσυμπιεστής με τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου. Ενισχυμένο ψυγείο λαδιού για χαμηλή θερμοκρασία λειτουργίας σε περιβάλλον με υψηλή θερμοκρασία. Αποδίδει περισσότερο όγκο αέρα/ hp σε σχέση με τους εμβολοφόρους αεροσυμπιεστές, με αποτέλεσμα την εξοικονόμηση ενέργειας. Στεγνός αέρας στο τύπο με τον ξηραντή. Οι αεροσυμπιεστές από 5.5hp και άνω περιλαμβάνουν πίνακα αστέρα / τρίγωνο. Είναι αθόρυβος αεροσυμπιεστής  (από 61db) και μπορεί να λειτουργήσει ακόμα και εντός χώρου εργασίας. Όλοι χρησιμοποιούν τον ES4000 ηλεκτρονικό έλεγχο, για την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας, ρυθμίζοντας τον άεργο χρόνο λειτουργίας του αεροσυμπιεστή, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της κατανάλωσης πεπιεσμένου αέρα.
Έκδοση σε τρεις τύπους:1) σε βάση 2) σε αεροφυλάκιο 3) σε αεροφυλάκιο με ξηραντή.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΜΙΝΙ 3-10ΗΡ PDF  : CSM MINI 3-9
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ ΜΑΧΙ 7,5-20ΗΡ PDF : CSM MΑΧΙ 7,5-20
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) CSM 20-40 HP
Αθόρυβη λειτουργία των αεροσυμπιεστών, χάρη της ηχομόνωσης και του σχεδιασμού κυκλοφορίας αέρα ψύξης. Όλα τα υλικά, σε μια συνηθισμένη συντήρηση, αντικαθιστούνται πολύ εύκολα, μετακινώντας ένα ή δύο καπάκια. Οι αεροσυμπιεστές τοποθετούνται εύκολα στη θέση τους, χάρη στη δυνατότητα φόρτωσης με παλετοφόρο από τρείς πλευρές και το ισορροπημένο κέντρο βάρους. Το ES4000 (ηλεκτρονική κάρτα), ελέγχει όλες τις λειτουργίες του αεροσυμπιεστή. Παρουσιάζει πληροφορίες για τυχόν ανωμαλίες και ρυθμίζει τον άεργο χρόνο λειτουργίας, παρακολουθώντας συνεχώς την κατανάλωση του πεπιεσμένου αέρα. Η μονάδα έχει υπολογισθεί λόγω της σωστής ψύξης, για να λειτουργεί σε συνθήκες περιβάλλοντος έως και 460C .
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ: CSM 21-40
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΞΗ DRA IVR 10-20 HP
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF: DRA IVR 10-20 CECCATO
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΞΗ DRB 20-35 HP
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF: DRB 20-34
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΞΗ DRB 30-35 HP
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF : DRB 30-35
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΞΗ DRM 40-60 HP
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF : DRM 40-60 IVR
————————————————–

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΞΗ DRC 40-60 HP
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF : DRC_40-60_IVR
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF : DRC40-60 IVR – PM
————————————————–

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΞΗ

DRD 60-100 IVR PM (PERMANENT MAGNET)
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF :DRD 60-100 PM
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ) ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΜΠΛΕΞΗ 40-150 HP
Οι σειρές CSD, DRD και DRE της CECCATO προσφέρουν μια ευρεία επιλογή αεροσυμπιεστών από 40 έως 120 hp, με ιμαντοκίνηση η  απευθείας σύμπλεξη, με σταθερές στροφές η μεταβλητών στροφών (IVR). Χρησιμοποιούν το νέο λογισμικό της CECCATO ES4000 και έχουν εύκολη πρόσβαση για τη συντήρηση και επισκευή τους. Ο νέος σχεδιασμός για τη μείωση του χρόνου συντήρησης του αεροσυμπιεστή, σε συνδυασμό με την αξιοπιστία του κοχλία με τις περισσότερες πωλήσεις παγκοσμίως, μειώνει το κόστος λειτουργίας του, καθιστώντας τον ως μια μοναδική οικονομική λύση σε βάθος χρόνου.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF :  CSD DRD DRE 40-150
—————————————————

ΚΟΧΛΙΟΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΕΣ (ΚΟΜΠΡΕΣΕΡ ΑΕΡΟΣ)   DRF 180-420 HP Απευθείας σύμπλεξη του ηλεκτροκινητήρα του αεροσυμπιεστή με τον κοχλία, με σταθερές στροφές η μεταβλητών στροφών, είναι ιδανικός για σκληρές συνθήκες λειτουργίας και διαθέτει στοιχείο συμπίεσης υψηλής απόδοσης, με χαμηλή στάθμη θορύβου. Το σύστημα ψύξης είναι εξοπλισμένο με τουρμπίνα ανεμιστήρα ,μεγάλης παροχής και χαμηλής περιστροφής και στοιχείο ψύξης μεγάλης επιφάνειας. Αυτό επιτρέπει τη λειτουργία του αεροσυμπιεστή σε εγκαταστάσεις με υψηλές θερμοκρασίες. Η δυνατότητα αποσυναρμολόγησης όλων των καλυμμάτων, επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του αεροσυμπιεστή στη χρονική περίοδο της συντήρησης η επισκευής.
ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΗ PDF : DRF 180-420
—————————————————

ICONS
Η ενημέρωση της λειτουργίας του αεροσυμπιεστή σε κάθε δεδομένη στιγμή:
1) Σας δίνει τη δυνατότητα να προγραμματίσετε την συντήρηση προληπτικά και ακριβώς την κατάλληλη στιγμή.
2) Τα πιθανά προβλήματα αναγνωρίζονται προτού αυτά να αποτελέσουν απειλή για τη συνέχεια της παραγωγής σας.
3) Η ανάλυση των δεδομένων του συμπιεστή με την πάροδο του χρόνου, σας δίνει τις πληροφορίες για να βελτιστοποιήσετε την αποτελεσματικότητα του συστήματος πεπιεσμένου αέρα σας.
Όλες αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες μέσω του ICONS – Intelligent Connectivity Systems.
Με το ICONS, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να συμβουλευτείτε τη κατάσταση του αεροσυμπιεστή σας ONLINE από το κινητό τηλέφωνο σας.
Σας δίνει επίσης την δυνατότητα για την άμεση σύνδεση με την εταιρία μας ώστε να μπορεί να σας συμβουλεύσει καλύτερα από ποτέ, λόγω των πληροφοριών που θα λαμβάνει από το ICONS και να βοηθήσει να αποφευχθεί η διακοπή της παραγωγής πεπιεσμένου αέρα, που σημαίνει και διακοπή της παραγωγής του εργοστασίου, ιδιαίτερα σημαντικό ειδικά όταν λειτουργεί σε 24ωρη βάση.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΦΥΛΛΑΔΙΟ ICONS  PDF : ICONS
—————————————————
Επικοινωνία: 2109917800 / 2109911217 info@lindiridis.gr
Κοτζιά 11 Ηλιούπολη 16346