ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΑΕΡΟΣΥΜΠΙΕΣΤΩΝLOW PRESSURE CONTROL DEVICE  NARDI ΙΤΑΛΙΑΣ
Αυτόματος ηλεκτρονικός ελεγκτής, ευέλικτος και αξιόπιστος, μοντέρνος σχεδιασμός με ευανάγνωστη μεγάλη οθόνη και εντολές αφής για ευκολία στη χρήση.
Η συσκευή (LPCD) ελέγχει αυτόνομα έως τρεις κεφαλές αεροσυμπιεστών, αναλόγως των απαιτήσεων σε παροχή πεπιεσμένου αέρα της εφαρμογής.
Η στιγμιαία ζήτηση των καταναλώσεων σε πεπιεσμένο αέρα καλύπτεται επαρκώς με ταυτόχρονη ή διαδοχική λειτουργία των κεφαλών συμπίεσης. Όταν απαιτείται περιορισμένος όγκος αέρα, το LPCD εκκινεί μία μόνο κεφαλή, διαφορετική κάθε φορά και με τον τρόπο αυτό όλες οι κεφαλές αεροσυμπιεστών καταγράφουν ίσο χρόνο λειτουργίας. Σε μεγαλύτερες καταναλώσεις το LPCD θα εκκινήσει την δεύτερη ή και την τρίτη κεφαλή ώστε η πίεση να παραμένει σταθερή στα επιθυμητά όρια λειτουργίας της εφαρμογής. Η τεχνική διαδοχικής εκκίνησης πολλών αεροσυμπιεστών μικρότερης ισχύος, προσαρμόζει την απαιτούμενη ισχύ μεταβλητών καταναλώσεων, εξοικονομώντας σημαντική ενέργεια καθώς αποφεύγεται το φαινόμενο πολλαπλών εκκινήσεων αεροσυμπιεστών μεγάλης ισχύος, με υψηλή αιχμή στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
Χειροκίνητη  λειτουργία παρέχει την δυνατότητα στον χρήστη να επιλέγει ποια κεφαλή μπορεί να λειτουργεί και ποια θα παραμένει απενεργοποιημένη, ιδιαίτερα χρήσιμο στην εκτέλεση εργασιών συντήρησης σε μία ή περισσότερες κεφαλές.
Το LPCD απομνημονεύει τις συνολικές ώρες λειτουργίας της μονάδος και μεμονωμένα τις ώρες λειτουργίας του κάθε αεροσυμπιεστή ξεχωριστά, καθώς και των εγκατεστημένων ξηραντών για την έγκαιρη συντήρηση του συγκροτήματος .
Το συγκρότημα διαθέτει ξεχωριστούς εκκινητές με θερμική προστασία για κάθε κινητήρα ξεχωριστά.  Σε περιπτώσεις υπερφόρτωσης προστατεύουν τον κινητήρα  διακόπτοντας την λειτουργία του και ενημερώνουν το αυτόματο σύστημα ελέγχου .Το LPCD θα εκκινήσει αυτόματα τον επόμενο διαθέσιμο αεροσυμπιεστή χωρίς διακοπή στη λειτουργία της εφαρμογής. Ελέγχει διαρκώς την κατάσταση λειτουργίας του συγκροτήματος,  προειδοποιεί για την τακτική συντήρηση της μονάδος βάση ωρών λειτουργίας όλων των κεφαλών του συμπιεστή και ενημερώνει τον χρήστη για περιπτώσεις ενεργοποίησης συναγερμού.
Το LPCD παρέχει κατόπιν παραγγελίας, την δυνατότητα απομακρυσμένου ελέγχου της λειτουργίας των αεροσυμπιεστών με την αποστολή ειδοποιήσεων  σε καθορισμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρέχοντας πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις συνθήκες λειτουργίας των συγκροτημάτων NARDI oil free αεροσυμπιεστών.
Η συσκευή ελέγχου LPCD παρέχει τη δυνατότητα συνεργασίας έως 10 συγκροτημάτων αεροσυμπιεστών, για την κάλυψη μεγαλύτερων παροχών υψηλής ποιότητας OIL FREE  πεπιεσμένου αέρα. Τα έως 10 συγκροτήματα αεροσυμπιεστών με δυνατότητα επικοινωνίας, συγχρονισμού και ελέγχου της λειτουργίας έως 30 συνολικά κεφαλών αεροσυμπιεστών ισχύος είναι συνολικά έως 90 ΗΡ & παροχής έως 11200 lit /min @ 5 bar και αντίστοιχων παροχών για πιέσεις 8 ή 10 bar.
Το μειωμένο ενεργειακό προφίλ της εγκατάστασης, η ασφάλεια στην εφαρμογή με πολλαπλές εφεδρείες, το χαμηλό κόστος αγοράς και το χαμηλό κόστος συντήρησης,  αποτελεί ξεχωριστή οικονομική και αξιόπιστη πρόταση αγοράς έναντι αντίστοιχων τεχνολογιών παραγωγής OIL FREE πεπιεσμένου αέρα.

—————————————————
Επικοινωνία: 2109917800 / 2109911217 info@lindiridis.gr
Κοτζιά 11 Ηλιούπολη 16346