ΒΟΗΘΗΤΙΚΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΑΕΡΟΣ

ΒΑΛΒΙΔΑ ΤΑΧΕΙΑΣ ΕΞΑΕΡΩΣΗΣ   VSR

Η βαλβίδα ταχείας εξαέρωσης βοηθάει στην αύξηση της ταχύτητας του εμβόλου αέρος.Τοποθετείται επάνω στο έμβολο και επιτρέπει στον αέρα της εξαέρωσης να φύγει στην ατμόσφαιρα ελεύθερα,χωρίς να περνάει απο τα σωληνάκια και τη βαλβίδα.Με αυτόν τον τρόπο η πίεση στην είσοδο του εμβόλου δεν βρίσκει αντίσταση και δίνει τη μέγιστη ώθηση στον κύλινδρο.
—————————————————————————————-
ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΡΟΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ   RFU

Ο ρυθμιστής ροής ελέγχει την παροχή του πεπιεσμένου αέρα και τοποθετείται στην εξαέρωση του εμβόλου αέρος,για τη μείωση της ταχύτητας του.Ρυθμίζει μόνο τη ταχύτητα,χωρίς να επηρεάζει τη δύναμη του εμβόλου.
——————————————————————————————-
BLOCK VALVE

Η βαλβίδα αυτή είναι 2/2 με μια πνευματική εντολή και χρησιμοποιείται στον ακριβή έλεγχο ακινητοποίησης του εμβόλου αέρος στην διαδρομή του.Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βαλβίδα ασφάλειας,δηλ. να ακινητοποιήσει ένα έμβολο σε περίπτωση κινδύνου.
——————————————————————————————-
ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Ο ρυθμιστής πίεσης ρυθμίζει τη δύναμη ενός εμβόλου αέρος.Με τη ρύθμιση της πίεσης του πεπιεσμένου αέρα,μπορούμε να φτάσουμε εως και 10 φορές διαφορά απο τη μεγαλύτερη εως τη μικρότερη δύναμη του εμβόλου αέρος.
———————————————————————————————
Επικοινωνία : 210-341.2020 &  harry@lindiridis.gr
Κωνσταντινουπόλεως 53, Αθήνα 11855